Hopp til hovedinnhold
Ung i BGO Meny

Søk deltidsjobb i høst: Ungdomsredaksjonen eller barnepass for deg mellom 16-23 år.

Er du født mellom 2000 og 2007, bor i Bydel Gamle Oslo og har lyst på en deltidsjobb? Da kan dette være en kjempemulighet for deg! UngJobb Bydel Gamle Oslo tilbyr deltidsjobb til ungdom, og gir deg muligheten til å få relevant arbeidserfaring og ferdigheter som vil hjelpe deg videre.

Les mer om jobbene og søk her!

Alternativ 1: UNGDOMSREDAKSJONEN - JOBB MED SOSIALE MEDIER

Vi skal ansette nye unge fra Bydel Gamle Oslo til å lage reportasjer, videoer, ta bilder og gjøre intervjuer til våre kanaler i sosiale medier og på nett. De skal danne Ungdomsredaksjonen som både får oppdrag fra bydelen, og som kan komme med egne ideer til hva som er interessant for andre unge å bli informert om.

Arbeidsoppgaver:

Ungdomsredaksjonen skal lage innhold til Ung i Bydel Gamle Oslo (BGO) sine sosiale medier: Instagram, Tiktok, Facebook, etc. Innholdet kan være video, bilder og tekst. For å se hvordan andre unge har jobbet med dette kan du gå til @ungibgo på Instagram.

VIKTIG INFORMASJON: det forventes at de som ansettes i denne jobben kan bidra både foran og bak kamera. 

Arbeidstider:

Denne jobben har faste møter på mandager etter skoletid, ca. kl. 16-18. Deretter jobber man mer selvstendig eller i små grupper fram til neste møte. Det er mulig å jobbe opp til 6 timer i uka.

Arbeidsperioden er fra slutten av september og ut uke uke 50/51 2023. Aktuelle kandidater kalles inn til intervju i uke 38, og oppstart i jobben er planlagt i uke 39.

Alternativ 2: BARNEPASS

Bydelen arrangerer en rekke kurs og møter for foreldre i bydelen gjennom høsten 2023. På disse møtene tilbyr vi barnepass, og skal ansette en ny gruppe unge til å ta vare på barn i alderen 2-12 år på ulike fritidsarenaer.
Møtene arrangeres på tirsdager og torsdager, men ikke hver uke - så det er viktig at du generelt er ledig for å jobbe tirsdager og torsdager. Vaktene er på ca. 2-4 timer. Datoene avklares før oppstart og man kan få vite mer detaljer hvis man innkalles til intervju. 

VIKTIG: de som får jobben må levere politiattest - dette får du mer informasjon om ved et jobbtilbud.


Arbeidsoppgaver:

Planlegge og gjennomføre barnepass og aktiviteter både inne og ute for familier som deltar på møter.

Klargjøring av lokaler og rydding.

Holde oversikt og følge rutiner. 

Arbeidstider:

Arbeidstid er ca. 16.30-19.30/20.30 på utvalgte tirsdager og torsdager fra slutten av september og fram til jul. Aktuelle kandidater kalles inn til intervju i uke 38, og oppstart i jobben er planlagt i uke 39. Alle kandidater må kunne være med på oppstartskurs mandag 25. september. 

Kvalifikasjoner: 

Alle søkere må være født mellom mellom 2000-2007 og være bosatt i Bydel Gamle Oslo.

Det er positivt om du har tidligere arbeidserfaring selv om dette ikke er et krav. Husk å skrive utfyllende i søknaden om tidligere arbeidserfaringer, eller andre type erfaringer fra fritidsaktiviteter eller lignende. 

For å kunne jobbe på Barnepass-jobben kreves godkjent politiattest (dette får du mer informasjon om ved et jobbtilbud).

Søk her!