Hopp til hovedinnhold
Ung i BGO Meny

Kafe Saba Ungdomskafe

Ungdomskafé med leksehjelp og workshops på Kafé Saba

Kafé Saba samarbeider med UngJobb Bydel Gamle Oslo, og tilbyr nå en spennende arbeidsplass sentralt på Grønland for ungdommer mellom 16 og 19 år. På Kafé Saba får du et ni-ukers program der du vil jobbe med kafédrift, tilrettelegging for leksehjelp og workshop for ungdommer i bydelen. 

Kafé Saba vil to ettermiddager i uken bli omgjort til ungdomskafé for ungdommer i nærmiljøet. Her kan unge gjøre lekser, og være med på workshops en ettermiddag i uken. Som ansatt vil du være med og drive kaféen, servere, tilrettelegge lokalet og du vil også få muligheten til å delta på workshopene. Du vil lære hvordan du bruker kaffemaskin, få erfaring med kundeservice og få opplæring på industrikjøkken.

Workshops

Har du noen gang lurt på hvordan folk har fått de jobbene de har? Hvordan skriver man en god jobbsøknad, holder en presentasjon, eller starter et eget firma? Hvordan har menneskene det rundt oss, og hva kan vi gjøre for å hjelpe? På workshop-kveldene kommer det eksperter innenfor forskjellige områder og holder kurs.

Dette kan handle om hvordan man gjennomfører et jobbintervju, hvilke rettigheter du har som leieboer, hvordan folk har kommet inn i ulike karrierer, osv. 

Når og hvor?

Kafé Saba, Hollendergata 10, 0190 Oslo

Mandag: kl. 16:00-19:00

Torsdag: kl. 16:00-19:00

Oppstart mandag 21.mars (siste dag mandag 30.mai). Du må kunne jobbe både mandager og torsdager. 

Hvordan søke?

Send søknad og CV til lene.storhaug@bymisjon.no innen 04.03.2022 - OBS søknadsfristen er nå utløpt!

OBS - du må være født i 2005, 2004 eller 2003 for å søke, og ha adresse i Bydel Gamle Oslo. 

Tips til å skrive en god søknad og CV finner du her: https://ungibgo.no/66395 

Spørsmål? Ta kontakt med Lene Storhaug på e-postadressen over eller ungjobb@bgo.oslo.kommune.no