Hopp til hovedinnhold
Ung i BGO Meny

Aktiviteter for barn og unge i julen

Hva skjer i juleferien i Bydel Gamle Oslo?

Hva skal du gjøre i skoleferien? Bydel Gamle Oslo tilbyr mange ulike aktiviteter for barn og ungdom mellom jul og nyttår. Både bydelen og frivillige organisasjoner har variert program. 

Er du glad i turer og andre uteaktiviteter anbefaler vi å ta en titt på tilbudene til FRIGO - Friluftssenteret i Gamle Oslo.

Foretrekker du heller dyr og gårdsaktiviteter er kanskje Kampen gård stedet for deg.

Riverside ungdomshus holder åpent alle dager resten av desember. Stikk innom for en prat, litt mat eller om du har behov for hjelp til noe. På julaften blir det en liten feiring med matservering og i romjulen baking, spill og quiz.

Bydelens egne klubber og treffsteder for ungdom er vel verd et besøk. De frister med quiz, turneringer, matservering og andre aktiviteter.

Både Utekontakten, Helsestasjon for ungdom og Ung Arena er tilgjengelig for deg, hvis du trenger du noen å snakke med.

Sportsklubbene Tøyen og Sterling, Røde Kors, Fellesverket Sentrum, Forandringshuset Grønland, KIGO og Deichmann bibliotek har også lagt seg i selen for å tilby aktiviteter for bydelens unge.

Du finner detaljert informasjon om alle aktivitetene og åpningstider på ungibgo.no, i Ung i BGO-appen eller Instagram, @ungibgo.

NB! På grunn av den økte smitten kan det være antallsbegrensninger. Covid-anbefalinger følges tett. Pass på hverandre og hold avstand hvor det er nødvendig.

Les mer om råd og regler smittevern som gjelder for Oslo.