Hopp til hovedinnhold
Ung i BGO Meny

Ofte stilte spørsmål

Hvilke aldersgrupper jobber Ungdomsteamet med?

Ungdomsteamet jobber hovedsakelig med barn og ungdom mellom 12 og 18 år, men bidrar i forebyggingsarbeid med både yngre og eldre enn den satte målgruppa.

 

Hva kan Ungdomsteamet hjelpe meg med?

Vi kan hjelpe deg med det du mener du trenger hjelp til. Eksempler på dette kan være hjelp til å trives bedre på skolen, få sommerjobb, delta i fritidsaktiviteter, få det bedre hjemme, få noen å snakke med, slutte med rus, slutte med vold, få bedre selvtillit og selvbilde. Vi kan hjelpe deg på alle områder i ditt liv, for eksempel skole, fritid, hjem og psykisk helse. Dersom du trenger hjelp til noe som vi ikke kan hjelpe deg med henviser vi deg til noen som kan hjelpe.

 

Hvor kan jeg finne Ungdomsteamet?

Vi holder til i 3. etasje på Familiehuset på Grønland med adresse Grønland 30. I blant kan du også treffe oss på noen av bydelens skoler. Du kan også finne utekontakter ute i bydelen noen kvelder i uka. Utekontakten og Ungdomsverkstedet kan du dessuten treffe på Facebook

Når er utekontaktene ute i bydelen på kveldstid?

Utekontaktene spaserer rundt i bydelen for å snakke med barn og ungdom, være trygge voksne og hjelpe de som trenger det. De er ute mandager og torsdager.

 

Hvem samarbeider Ungdomsteamet med?

Ungdomsteamet samarbeider med mange for å kunne hjelpe barn og ungdom på best mulig måte. Hvem vi samarbeider med er avhengig av hva som er relevant for hver enkelt barn og ungdom. Viktige samarbeidspartenere er blant andre barna/ungdommene, foresatte/verge, skole, skolehelsetjenesten, barnevern, forebyggende politi, fritidstiltak og Barne- og ungdomspsykiatrien.